ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ – ΑΠΛΕΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
PROGET EI2 60-90-120 και REI 120’.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

PROGET EI2 60-90-120 και REI 120’. πυρίμαχη κατά EN1634-1. Αποσυναρμολογούμενη γωνιακή κάσα(100mm) 3 κομμάτια με άγκυρες για τοποθέτηση με τσιμεντοκονίαμα ή βίδες επέκτασης. Θυρόφυλλο πάχους 60mm. Φύλλο με κλειδαριά και κύλινδρο πλαστικό με ένα κλειδί πατέντα. Μαύρο χερούλι ασφαλείας με ατσάλινο πυρήνα. Δύο μεντεσέδες, ο ένας με βίδες για κάθετη προσαρμογή, και ο άλλος με ελατήριο επαναφοράς. Ατσάλινοι πύροι ασφαλείας στην πλευρά του μεντεσέ. Θερμοδιογκούμενη ταινία σε ειδικά διαμορφωμένη εσοχή στην κάσα. Βαμμένη με χρώμα πούδρας epoxy- πολυεστέρα RAL 7035 με αντιχαρακτικό γκοφρέ τελείωμα. Πόρτα χωρίς κατωκάσι. Παράγεται σε std ή σε ειδικές διαστάσεις.                                                                                                                                               

UNIVER REI 60-120’

UNIVER REI 60 ή 120’ Μ/Φ  Δ/Φ πυρίμαχη κατά UNI 9723 που παρέχεται με γραπτή έγκριση του Ιταλικού υπουργείου εσωτερικών, κατασκευή εξ’ ολοκλήρου από γαλβανισμένη λαμαρίνα. Θυρόφυλλο πάχους 50-60mm κατασκευασμένο από δυο φύλλα ηλεκτρογαλβανισμένου χάλυβα  με δυνατότητα οπών για  εξαερισμό κατόπιν επιλογής. Η πόρτα είναι αναστρεφόμενη για χρήση και αριστεράς και δεξιάς φοράς ανοίγματος. Γωνιακή κάσα από ηλεκτρογαλβανισμένο  χάλυβα ειδικά μορφοποιημένο με τζινέτια για εύκολη και σωστή τοποθέτηση. Η κάσσα διαθέτει θερμοδιογκούμενη ταινία. Κλειδαριά και χειρολαβή τύπου ‘U” Nylon σε μαύρο χρώμα. Επιστόμια κλειδαριάς. Δυο μεντεσέδες ανά θυρόφυλλο ο ένας εκ των δυο με ενσωματωμένο ρυθμιζόμενο ελατήριο για την επαναφορά της πόρτας. Σταθερό πύρο στην πλευρά των μεντεσέδων. Μεταλλική πινακίδα με τα στοιχεία πιστοποίησης. Ηλεκτροστατική βαφή κάσας και θυρόφυλλου σε RAL 7035.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΠΛΕΣ

Univer multipurpose Μ/Φ ή Δ/Φ, κατασκευή εξολοκλήρου  από γαλβανισμένη λαμαρίνα.  Το πλαίσιο 4 πλευρών καθιστά την πόρτα αναστρέψιμη για επιλογή αριστερής ή δεξιάς κατεύθυνσης ανοίγματος.. Φύλλο πάχους 50mm  με κλειδαριά και κύλινδρο πλαστικό με ένα κλειδί πατέντα. Μαύρο χερούλι ασφαλείας με ατσάλινο πυρήνα. Δύο μεντεσέδες, ο ένας με βίδες για κάθετη προσαρμογή, και ο άλλος με ελατήριο επαναφοράς. Ατσάλινος πύρος ασφαλείας στην πλευρά του μεντεσέ. Βαμμένη με χρώμα πούδρας epoxy- πολυεστέρα RAL 7035 με αντιχαρακτικό γκοφρέ τελείωμα. Παράγεται σε std ή σε ειδικές διαστάσεις.

Gallery

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, καταλόγους κτλ.