Η εταιρεία Quality North Hellas κατάφερε να εισάγει στη χώρα μας μια νέα αντίληψη για τα προϊόντα δόμησης  και την διακόσμηση εσωτερικών &  εξωτερικών χώρων.

Αντιπροσωπεύοντας πολλούς επώνυμους οίκους του εξωτερικού, καλύπτει με υψηλής ποιότητας προϊόντα όλες τις ανάγκες ενός ιδιωτικού ή δημόσιου έργου. Έτσι δίνει λύσεις στα χέρια των μελετητών και κατασκευαστών αφού όλα τα προϊόντα της είναι υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιημένα.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες διακοσμητικές και κατασκευαστικές λύσεις στην αρχιτεκτονική μελέτη εξωτερικών & εσωτερικών χώρων καθώς και να κοστολογήσει με ακρίβεια τις προτάσεις αυτές, παίρνοντας υπόψη τις ανάγκες και δυνατότητες κάθε πελάτη.


Το έργο της
Quality North Hellas διακρίνεται από τη σύνθεση της Αρχιτεκτονικής με το Design, την Τέχνη και την Επικοινωνία. Στηριζόμενη στους άξονες αυτούς συμβουλεύει, μελετά και προτείνει ένα πλήρες πλαίσιο λύσεων, αλλά και επιμελείται, κατευθύνει και εκτελεί το σύνολο των εργασιών έως το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Έτσι, η εταιρεία σήμερα, μετά από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, βρίσκεται σε θέση να οδηγήσει τους πελάτες της σε λύσεις που αξιοποιούν τη δυναμική των νέων τεχνολογιών και ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες και σύνθετες ανάγκες όσον αφορά την χρήση των δομικών υλικών στην Αρχιτεκτονική εσωτερικών & εξωτερικών χώρων.

Ειδικότητά μας η διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων κατοικιών, γραφείων, χώρων εκθέσεων, καταστημάτων και εκθεσιακών περιπτέρων στοχεύοντας στην ποιότητα με κριτήριο τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία.

Στόχος μας η δημιουργία και κατασκευή καλαίσθητων και λειτουργικών χώρων όπου οι πελάτες μας εργάζονται, κατοικούν, ξεκουράζονται, αναπτύσσονται, κάνουν τις αγορές τους και διασκεδάζουν.

Συνεργαζόμαστε και επιλέγουμε τις κορυφαίες εταιρείες έρευνας και παραγωγής δομικών υλικών με στόχο την ποιότητα, την αξιοπιστία, τη λειτουργικότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας, το σεβασμό προς το περιβάλλον, και την τιμή σε σχέση πάντα, με το αποτέλεσμα.

Για την  Quality North Hellas,

Γιώργος Κεφαλάς

Γενικός Διευθυντής

📍Παρουσίαση προϊόντων σε τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής - ΙΕΚ Ακμή.

Στα γραφεία μας, πραγματοποιήθηκε μια γενική παρουσίαση των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας, με σκοπό την προσέγγιση νέων διακοσμητών, αλλά και την διεύρυνση των γνώσεων τους.

#qualitynorth #qualitynorthellas #interiordesign #iekakmi #students
...

Find us in February’s issue about renovations 📖
.
.
#qualitynorthhellas #renovation #ktiriomagazine #2023
...

🎅🏽 Merry Christmas & a Happy New Year 🎄 ...

Επίσκεψη φοιτητών του τμήματος BA του Interior Design της σχολής @aktocollege , μαζί με τον καθηγητή τους Νίκο Δίκα. 👨‍🏫 Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για νέα υλικά 🧱και έξυπνες ιδέες 💡, με στόχο την απογείωση του project του εξαμήνου τους, αλλά και την γενική γνώση για την μετέπειτα πορεία τους ως επαγγελματίες. 👨‍💼👩‍💼 ...

The team of QNH wishes you creativity, success & lots of health. 🎄🎅🏽 ...

Όταν ο σύγχρονος σχεδιασμός συναντά την ποιότητα στην ακουστική ❕

Τα προϊόντα Linear™️ της Lambri χρησιμοποιούνται τόσο για τοίχους όσο και για οροφές. Προσφέρουν στους αρχιτέκτονες και τους ιδιώτες ελευθερία σχεδιασμού διατηρώντας παράλληλα την ακουστική τους.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες είτε να επισκεφτείτε το site μας: www.qualitynorth.gr ℹ️

#lambri #lambriinterior #linearlambri #architecture #architecturelovers #design #designlovers #qualitynorthhellas #qualitynorth
...

Classic Style with modern performance.
History meets Innovation.






#qualitynorth #architecture #hotel #hoteldesign #architizer #hospitality #cocif #doors
...

Πρόσοψη από το διάστημα!
Η CREC Academy of Aerospace & Engineering (Windsor, Connecticut, USA) προσφέρει στους μαθητές της ένα εμπνευσμένο περιβάλλον.
Τα Max Exterior πάνελ μας με συνολικά 16 χρώματα εγκαταστάθηκαν σε περίπου 5.570 m² της πρόσοψης.

#fundermax #qualitynorth #facade #exterior #architecture
...

Ανάμεσα στην απεριόριστη συλλογή μας απο ξύλινες πόρτες υπάρχει η δική σας, μοναδική είσοδος.



#doors #qualitynorth #wooden #acoustic #architecture #interiordesign
...

This error message is only visible to WordPress admins

Εταιρείες με τις οποίες έχουμε συνεργαστεί και εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα μας: