Η εταιρεία Quality North Hellas κατάφερε να εισάγει στη χώρα μας μια νέα αντίληψη για τα προϊόντα δόμησης  και την διακόσμηση εσωτερικών &  εξωτερικών χώρων.

Αντιπροσωπεύοντας πολλούς επώνυμους οίκους του εξωτερικού, καλύπτει με υψηλής ποιότητας προϊόντα όλες τις ανάγκες ενός ιδιωτικού ή δημόσιου έργου. Έτσι δίνει λύσεις στα χέρια των μελετητών και κατασκευαστών αφού όλα τα προϊόντα της είναι υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιημένα.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες διακοσμητικές και κατασκευαστικές λύσεις στην αρχιτεκτονική μελέτη εξωτερικών & εσωτερικών χώρων καθώς και να κοστολογήσει με ακρίβεια τις προτάσεις αυτές, παίρνοντας υπόψη τις ανάγκες και δυνατότητες κάθε πελάτη.


Το έργο της
Quality North Hellas διακρίνεται από τη σύνθεση της Αρχιτεκτονικής με το Design, την Τέχνη και την Επικοινωνία. Στηριζόμενη στους άξονες αυτούς συμβουλεύει, μελετά και προτείνει ένα πλήρες πλαίσιο λύσεων, αλλά και επιμελείται, κατευθύνει και εκτελεί το σύνολο των εργασιών έως το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Έτσι, η εταιρεία σήμερα, μετά από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, βρίσκεται σε θέση να οδηγήσει τους πελάτες της σε λύσεις που αξιοποιούν τη δυναμική των νέων τεχνολογιών και ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες και σύνθετες ανάγκες όσον αφορά την χρήση των δομικών υλικών στην Αρχιτεκτονική εσωτερικών & εξωτερικών χώρων.

Ειδικότητά μας η διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων κατοικιών, γραφείων, χώρων εκθέσεων, καταστημάτων και εκθεσιακών περιπτέρων στοχεύοντας στην ποιότητα με κριτήριο τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία.

Στόχος μας η δημιουργία και κατασκευή καλαίσθητων και λειτουργικών χώρων όπου οι πελάτες μας εργάζονται, κατοικούν, ξεκουράζονται, αναπτύσσονται, κάνουν τις αγορές τους και διασκεδάζουν.

Συνεργαζόμαστε και επιλέγουμε τις κορυφαίες εταιρείες έρευνας και παραγωγής δομικών υλικών με στόχο την ποιότητα, την αξιοπιστία, τη λειτουργικότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας, το σεβασμό προς το περιβάλλον, και την τιμή σε σχέση πάντα, με το αποτέλεσμα.

Για την  Quality North Hellas,

Γιώργος Κεφαλάς

Γενικός Διευθυντής

Εταιρείες με τις οποίες έχουμε συνεργαστεί και εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα μας: