ΚΙΝΗΤΟΙ ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΟΙ ΤΟΙΧΟΙ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΤΟΙΧΩΝ

Κινητοί Ηχομονωτικοί Τοίχοι

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ :

Η Quality North Hellas σας παρέχει πρωτοποριακούς κινητούς ηχομονωτικούς τοίχους που παρέχουν αποτελεσματικό έλεγχο θορύβου σε διάφορα περιβάλλοντα. Αυτά τα χωρίσματα είναι σχεδιασμένα με προηγμένα ακουστικά υλικά και τεχνικές κατασκευής για την ελαχιστοποίηση της μετάδοσης του ήχου μεταξύ των χώρων.

Τυπικά, τα ηχομονωτικά τοιχώματα των ηχομονωτικών αυτών εγκαταστάσεων διαθέτουν πολλαπλές στρώσεις ηχοαπορροφητικών υλικών, όπως ακουστικό αφρό ή ορυκτό μαλλί, με επικάλυψη από στιβαρά πάνελ. Αυτά τα στρώματα είναι ειδικά κατασκευασμένα για να απορροφούν και να αποσβένουν τα ηχητικά κύματα, εμποδίζοντάς τα να περάσουν από το χώρισμα.

Εκτός από τα βασικά υλικά απορρόφησης του ήχου, τα κινητά χωρίσματα αυτά ενσωματώνουν χαρακτηριστικά, όπως ανθεκτικές βάσεις ή κλιπ απομόνωσης για να μειώσουν περαιτέρω τις δονήσεις και τη μεταφορά του ήχου μέσω δομικών στοιχείων.

Επιπλέον, η Quality North Hellas προσφέρει προσαρμόσιμες λύσεις για την ικανοποίηση συγκεκριμένων ακουστικών απαιτήσεων, όπως ποικίλα πάχη και διαμορφώσεις για την αντιμετώπιση διαφορετικών επιπέδων θορύβου και συχνοτήτων.

Συνολικά, οι συγκεκριμένοι κινητοί ηχομονωτικοί τοίχοι έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εξαιρετικό έλεγχο θορύβου, καθιστώντας τα ιδανικά για εφαρμογές όπως χώρους γραφείων, αίθουσες συνεδρίων, στούντιο ηχογράφησης ή οποιοδήποτε περιβάλλον όπου η προστασία της ιδιωτικής ζωής και η ηχομόνωση είναι απαραίτητα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, καταλόγους κτλ.