ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΞΥΛΙΝΕΣ ΗΧΟΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΕΣ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

NH Akustik

Η σειρά των προϊόντων της NH Akustik αφορά σε πανέλα επενδύσεων τοίχων ή οροφών και χαρακτηρίζεται από την πολύ μεγάλη δυνατότητα επιλογής της επιθυμητής Ηχοαπορρόφησης  που προσφέρει, πολύ μεγάλη ποικιλία διαστάσεων πανέλων που μπορούν να καλύψουν και τον πιο απαιτητικό σχεδιασμό και βέβαια από άριστο φινίρισμα.

 

Ανάλογα τις αισθητικές απαιτήσεις του κάθε χώρου τα ξύλινα πανέλα μπορούν να φέρουν τόσο διάτρηση με κυκλικές οπές (τύπος Topperfo), όσο και σκοτιολόγηση(τύπος Topakustik).

Σε κάθε τύπο, είναι δυνατόν η διάτρηση να είναι τύπου “Μ” ή τύπου “T” έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή Ηχοαπορρόφηση τόσο στις χαμηλές όσο και στις Υψηλές συχνότητες. Όλοι οι τύποι των πανέλων παραδίδονται και αδιάτρητοι έτσι ώστε να λειτουργούν ως ηχοανακλαστήρες όπως αυτό απαιτείται.

 

Στους περισσότερους τύπους πανέλων είναι δυνατή και η παράδοση θυρόφυλλων, ντουλαπόθυρων έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ενιαία αισθητική του χώρου. Και τα στοιχεία αυτά κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να παρέχουν την ίδια Ηχοαπορρόφηση.

Gallery

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, καταλόγους κτλ.