ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΞΥΛΙΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

N’H Akustik

Η σειρά των προϊόντων της N’H Akustik αφορά σε πανέλα επενδύσεων τοίχων ή οροφών και χαρακτηρίζεται από την πολύ μεγάλη δυνατότητα επιλογής της επιθυμητής Ηχοαπορρόφησης  που προσφέρει, πολύ μεγάλη ποικιλία διαστάσεων πανέλων που μπορούν να καλύψουν και τον πιο απαιτητικό σχεδιασμό και βέβαια από άριστο φινίρισμα.

 

Ανάλογα τις αισθητικές απαιτήσεις του κάθε χώρου τα ξύλινα πανέλα μπορούν να φέρουν τόσο διάτρηση με κυκλικές οπές (τύπος Topperfo), όσο και σκοτιολόγηση(τύπος Topakustik)

Σε κάθε τύπο, είναι δυνατόν η διάτρηση να είναι τύπου “Μ” ή τύπου “T” έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή Ηχοαπορρόφηση τόσο στις χαμηλές όσο και στις Υψηλές συχνότητες. Όλοι οι τύποι των πανέλων παραδίδονται και αδιάτρητοι έτσι ώστε να λειτουργούν ως ηχοανακλαστήρες όπως αυτό απαιτείται.

Στους περισσότερους τύπους πανέλων είναι δυνατή και η παράδοση θυρόφυλλων, ντουλαπόθυρων έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ενιαία αισθητική του χώρου. Και τα στοιχεία αυτά κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να παρέχουν την ίδια Ηχοαπορρόφηση.

 

Φινίρισμα

΄Ενα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό τους είναι ότι μπορούν να παραδοθούν σε μεγάλη ποικιλία φινιρισμάτων όπως :

– Φυσικοί καπλαμάδες ξύλου με άριστο φινίρισμα Ματ βερνικιού

– Μελαμίνη

– Βαφή σε μεταλλικά χρώματα

– Βαφή σε χρώματα RAL

 

Διαστάσεις

Τα ηχοαπορροφητικά πανέλα της NH’ Akustik παραδίδονται σε διάφορες διαστάσεις κατ’ απαιτήση έτσι ώστε να καλύπτονται οι αρχιτεκτονικές και σχεδιαστικές απαιτήσεις του κάθε έργου.

Gallery

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, καταλόγους κτλ.