Προϊόντα / Υπηρεσίες

Follow us on Facebook

Τύπος : Χωρίσματα χώρων υγιεινής HPL-13

 

Κατασκευή :

Κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου και πανέλα από 13 mm μασίφ φορμάϊκα υψηλής συμπίεσης, η οποία είναι κατασκευασμένη από κυψελοειδείς ίνες και ρητίνες κατά τα Ευρωπαϊκά Standard BS/EN 438 & DIN 16926. To 60-70% των υλικών των πανέλων αποτελείται από κυψελωειδείς ίνες και το υπόλοιπο από διαμορφωμένη φαινολική ρητίνη και ρητίνη μελαμίνης όσον αφορά στο φινίρισμα τους. Τα πανέλα είναι scratchproof, πλήρως ανθυγρά, Anti Vandal και κατάλληλα για χρήση σε χώρους υγιεινής

 

Προφίλ:

Οι ενώσεις των θυρών με τα πανέλα, σταθεροποιούνται στον τοίχο με τη χρήση προφίλ U 20 x 30 mm. Στο τελείωμα του τοίχου υπάρχει ένα συνεχόμενο στρόγγυλο προφίλ αλουμινίου σε διάσταση 40x40cm.

 

Εξαρτήματα:

Τα θυρόφυλλα αναρτώνται με τρεις ειδικούς inox μεντεσέδες με ατσάλινους πύρους καλυμμένους με inox για να προσφέρουν ανθυγρότητα. Το θυρόφυλλο φέρει ειδική κλειδαριά inox με χρωματιστή ένδειξη "ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟ / ΕΛΕΥΘΕΡΟ" και κλειδώνει με απλό στροφείο από την μέσα πλευρά του W.C. Το θυρόφυλλο φέρει και πόμολο σταθερό από inox και στις δυο (2) πλευρές.

 

Χρώματα : Διαθεσιμότητα 16 χρωμάτων

 

Προφίλ : inox

 

Εξαρτήματα: inox.

 

Σχέδιο: Τα χωρίσματα W.C. όταν τοποθετηθούν πρέπει να παρουσιάσουν λεία επιφάνεια χωρίς κατακόρυφα προφίλ αλουμινίου, πλην των γωνιακών και του οριζόντιου οδηγού.