Προϊόντα / Υπηρεσίες

Follow us on Facebook

Τα ξύλινα δάπεδα εξωτερικών χώρων της FIBERON κατασκευάζονται από πλήρως ανακυκλωμένα υλικά (αποτελούμενα από μείγμα υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλινίου 50% και 50% πολτό φυσικού ξύλου). Είναι πλήρως ανθυγρά, αντιολισθηρά και παραδίδονται σε μορφή σανίδας μήκους 3660mm ή 4876mm ή 6096mm, πλάτους περίπου 140mm και πάχους 25, δηλαδή σε διάσταση που είναι πολύ δύσκολο ή πολύ ακριβό να παραδοθεί σε φυσική ξυλεία Teak, Bankirei ή Iroko που είναι οι καταλληλότερες για αντίστοιχη χρήση.

 

Λόγω της συμπαγούς μορφής τους δεν ψύχονται με αποτέλεσμα να μην παρουσιάζουν μύκητες ή βακτήρια, δεν δημιουργούν αγκίδες ή σκλήθρες που θα μπορούσαν να τραυματίσουν το γυμνό πόδι και παραδίδονται σε πολύ όμορφους χρωματισμούς με δύο διαφορετικές επεξεργασίες επιφάνειας (λεπτή γράμμωση και αραιή γράμμωση). Επίσης παρουσιάζουν πολύ υψηλή αντιολισθιτικότητα (R12) καθιστώντας τα απόλυτα ασφαλές.

 

Το ειδικό τους βάρος είναι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε αντίστοιχης χρήσης ξυλείας γι' αυτό και η αντοχή τους στη φθορά είναι εξαιρετικά υψηλή και δεν συγκρίνεται με αυτή της φυσικής ξυλείας.

 

Τα δάπεδα Fiberon είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα δαπέδου εξωτερικών χώρων. Η τοποθέτησή τους γίνεται με αφανή κλιπ ανοξείδωτα βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή χωρίς να είναι απαραίτητο να τρυπηθεί η κάθε σανίδα.

 

Η ποιότητα των δαπέδων που παραδίδονται είναι πάντα εγγυημένα σταθερή λόγω της μεθόδου παραγωγής τους.